Moltainer®

hét duurzame, volledig gesloten retoursysteem

Met de in eigen beheer ontwikkelde Moltainer® biedt Mol Coatings u hét duurzame en kostenbesparende alternatief voor verf in blikken. Omdat de Moltainer® een volledig gesloten container is met ingebouwd roersysteem, blijft de inhoud altijd in topconditie en is direct klaar voor verwerking.

Als de container leeg is, koppelt u deze eenvoudig los en sluit u snel en schoon een nieuwe Moltainer® aan op uw spuitinstalalatie. De lege, automatisch gesloten container gaat retour en wij vullen deze weer voor u af. Het grote voordeel: u betaalt alleen wat u daadwerkelijk verbruikt heeft.

De Moltainers zijn zowel geschikt voor solvent als voor watergedragen systemen. We koppelen het Moltainer systeem rechtstreeks aan uw 2 of 3 K installatie. Geschikt voor airless, airmix, bell, disc en elektrostatische spuitinstallaties.

De voordelen

  • U bespaart tijd omdat u geen blikken meer hoeft te openen en niet meer hoeft te roeren
  • U bespaart geld omdat u alleen betaalt wat u verbruikt en er vrijwel geen onbruikbare restanten achterblijven in de volledig gesloten Moltainer®
  • U blijft niet zitten met (half) lege verfblikken die u als chemisch afval moet afvoeren
  • De Moltainer® is voorzien van het UN/ADR keurmerk
  • Iedere Moltainer® wordt 1 x per 5 jaar van binnen en van buiten grondig gereinigd
  • We stellen de werking van het roersysteem exact af op de soort lak, primer of coating die u gebruikt

Interesse?

De rvs Moltainers® zijn verkrijgbaar in de capaciteiten 250, 500 en 1.000 liter. Verklein ook de footprint van uw bedrijf en neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij vertellen u graag over de voordelen van ons Moltainer® systeem voor uw bedrijf.