Politika privatnosi

Verzija 0.1

Ova je stranica zadnji put ažurirana 10. maja 2019. godine. Svjesni smo da nam vjerujete. Stoga smatramo zaštitu Vaše privatnosti svojom odgovornošću . Na ovoj stranici obavještavamo Vas o vrsti podataka koje prikupljamo kada koristite našu web stranicu, zašto prikupljamo te podatke i kako nam to omogućava da poboljšamo Vaše korisničko iskustvo. Na ovaj način ćete shvatiti kako točno radimo.

Ova se politika privatnosti odnosi na usluge firme Mol Coatings B.V. Imajte na umu da Mol Coatings nije odgovoran za politiku privatnosti druhih web stranica i izvora. Korištenjem ove web stranice prihvaćate politiku privatnosti. Mol Coatings poštuje privatnost svih korisnika koji koriste njegovu internetsku stranicu i osigurava da se s osobnim podacima koje nam pružite postupa povjerljivo.

Korištenje naših usluga
Kada se prijavite za neku od naših usluga, molimo Vas da nam dostavite svoje osobne podatke. Ti se podaci koriste za obavljanje usluge. Podaci se pohranjuju na sigurnim serverima firme De Indruk ili onima trećih strana. Nećemo kombinirati ove podatke s drugim osobnim podacima koje možemo imati.

Komunikacija
Kad nam pošaljete e-poštu ili drugu poruku, možemo ih zadržati. Ponekad tražimo Vaše osobne podatke koji su relevantni za predmetnu situaciju. To nam omogućava obradu Vaših pitanja i odgovor na vaše zahtjeve. Podaci se pohranjuju na sigurnim serverima Mol Coatings ili onima trećih strana. Nećemo kombinirati ove podatke s drugim osobnim podacima koje možemo imati.

Kolačići
Prikupljamo podatke za istraživanje kako bismo stekli bolje razumijevanje naših kupaca, omogućavajući nam da u skladu s tim prilagodimo svoje usluge. Ova web stranica koristi kolačiće (tekstualne datoteke smještene na vašem računalu) kako bi pomogla web stranici u analizi kako korisnici koriste web stranicu. Podaci o vašoj upotrebi web strancie koje je generirao kolačić mogu se prenijeti na sigurne servere Mol Coatings ili one treće strane. Te podatke koristimo za praćenje načina na koji koristite web stranicu,  za sastavljanje izvješća o aktivnosti web stranice i za pružanje drugih usluga u vezi s aktivnošću web stranice i upotrebom Interneta.

Svrhe
Ne prikupljamo i ne koristimo podatke u druge svrhe osim one opisane u ovim pravilima o privatnosti, osim ako nismo prethodno dobili Vaše pristanke.  Treće straneVaši podaci neće se dijeliti s trećim stranama. U nekim se slučajevima informacije mogu dijeliti interno. Naši zaposlenici dužni su poštivati ​​povjerljivost vaših podataka

Izmjene
Ova izjava o privatnosti prilagođena je upotrebi i mogućnostima na ovoj web stranici. Svaka prilagođavanja i / ili promjene ove web stranice mogu rezultirati izmjenama ove izjave o privatnosti. Stoga se preporučuje redovita provjera ove izjave o privatnosti.

Izbori u vezi s osobnim podacima
Svim posjetiteljima nudimo mogućnost pristupa, izmjene ili brisanja bilo kojih osobnih podataka koji su nam dostavljeni.

Odjavite pretplatu na uslugu biltena
Na dnu svakog slanja poruka data je mogućnost odjave.

Prilagodite / odjavite pretplatu na komunikaciju
Ako želite promijeniti svoje podatke ili ste se sami uklonili iz naših datoteka, obratite nam se. Pogledajte podatke za kontakt u nastavku.

Onemogući kolačiće
Većina preglednika je zadano postavljena da prihvaća kolačiće, ali možete resetirati preglednik da odbije sve kolačiće ili da Vas obavijesti kad je kolačić poslan. Međutim, neke značajke i usluge na našim i drugim web stranicama možda neće pravilno funkcionisati ako su u Vašem pregledniku onemogućeni kolačići.

Pitanja i povratne informacije

Redovito provjeravamo usklađenost s ovom politikom privatnosti. Ako imate bilo kakvih pitanja o ovoj politici privatnosti, obratite nam se.

Tel: +31 318 472020

E-mail: info@mol-coatings.com